Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Tre 5 - Till jord skall du bli" by Kjetil Johnsen ~ Book PDF Kindle ePub Free

Tre 5 - Till jord skall du bli

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tre 5 - Till jord skall du bli
  • Author : Kjetil Johnsen
  • Release Date : January 27, 2018
  • Genre: Crime & Mystery,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 670 KB

Description

"Det Àr dags att ta farvÀl av en vÀn.
En av de tre vÀninnorna Àr sÀker pÄ att hon vet vem gÀrningsmannen Àr. Hon Àr ocksÄ sÀker pÄ att hon kommer att hÀmnas. I slutet av den förra boken i serien upptÀcktes kroppen i vattnet - det var Nora och Nick som hittade den döda flickan. Men vi har fortfarande inte fÄtt reda pÄ vem av de andra tre det Àr som har mördats: Vilde, Trine eller Benedicte. Det Àr nÄgot vi slutligen fÄr veta i bok nummer fem: Till jord skall du bli. Vi följer de tre ÄterstÄende vÀnnerna nÀr de försöker gÄ vidare med sina liv, i en vardag som stÀllts pÄ Ànda och med Ànnu fler katastrofer vÀntande runt hörnet.
Vad hÀnder nu med Trine och Vilde, som Àntligen hittat tillbaka till varandra och kan vara öppna med sitt förhÄllande? Och Benedicte, som ju fortfarande Àr i klorna pÄ Wolfman med tabletterna och internetbilderna, hur ska hon kunna ta sig ur det? Och Nora och Nick - Àr deras kÀrlek stark nog att överleva tragedin?
NÀr de tre vÀninnorna stÄr i vinden pÄ kyrkogÄrden och tar ett sista farvÀl av sin vÀn, flickan som hittades flytande i Innsjön naken, död och inlindad i plast bestÀmmer de sig för nÄgot. De utformar en plan. Snart ska de pÄbörja sin egen hemliga jakt pÄ mannen de tror har dödat deras vÀn."


Free PDF Books "Tre 5 - Till jord skall du bli" Online ePub Kindle